Oj då, det tänkte jag inte på när jag tog bilden men bakgrunden……
Häromdagen så var jag och Alexander på bio och såg Star wars – The last Jedhi. Det var så roligt att vara ute med Alexander. Det här med att ta egentid med barnen ensamma ibland är så viktigt. Att barnen får känna att de får fulla uppmärksamheten några timmar och inte behöva dela den med syskonen. Så värdefullt!
Kul att 88:an finns i godisform. Smaken var helt okej men måste säga att glassen är godare. Det skulle varit lite mer ”crunch” på karamellen.
Jag tyckte filmen var bra och spännande och vill såklart se de andra filmerna också för att få ett bättre sammanhang. Det är nog något som jag får passa på att göra när Rickard inte är hemma, haha. Star Wars är inte direkt en av hans favoriter, hehe.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  håller med. viktigt att ibland "dela" upp barnen och göra något kul
  tyckte också att glassen är godare

 2. avatar

  Mysigt med bio!
  Fast jag är heller ingen StarWars-fan Jag har sett och ser gärna sci-fi, men StarWars förstår jag inte… Men bio är alltid kul!! Jag köper alltid popcorn 🙂

 3. avatar

  Åh gå på bio tillsammans :). Sånt tycker jag om, påminner mig själv om att jag måste ta med William på bio snart igen 😀

 4. avatar

  Vad mysig med en dag bara för er!

 5. avatar

  Visst är det perfekt att hitta på något med bara ett barn. Den egentiden är väldigt värdefull!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: