Jag har jobbat delad tur idag och på rasten agerade jag chaufför för att hjälpa Sofia att handla. Snäll som jag är så ställer jag upp såklart. Efter handlingen åkte vi hem till Sofia. Som vanligt när vi ses blir det en massa prat om träning.
En planka med soffan som stöd för benen. Det är inte enkelt, mitt fokuserade ansiktsuttryck säger allt….
Något som typ aldrig händer är att bli bjuden på choklad hos Sofia. Jag är som jag alltid är och kunde inte sluta… Men gott var det! Sofia bjöd även på ett sådant gott te med smak av melon. Jag tycker att det smakade precis som det där melongodiset. Mums!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh vad mysigt! 😀 Kramis

 2. avatar

  härligt med lite hemmaträning, kul att ha en träningskompis

  1. avatar

   Ja, det är så mycket roligare att träna tillsammans med någon. 🙂

 3. avatar

  Ser ut som en mysig dejt kram

 4. avatar

  Låter som ni haft det trevligt :D. Roligt för dig 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: