27 mars 2023

Idag har jag…

…. Varit hos Linnea och gått igenom övningar med blandat resultat. Jag var lite ofokuserad och trött vilket stör mig så här i efterhand att jag inte ansträngde mig lite mer. Jag blir lite så när jag vet att jag ska visa upp övningar som jag verkligen inte är säker på och känner mig allt annat än bekväm. Jag får ta nya tag nästa vecka när vi ses. Men jag ska nog inte vara så hård mot mig själv. Jag fick några cues som definitivt gjorde övningarna lättare att greppa och huvudsaken är att det är resultatet.
Jag har pluggat regelfrågor inför fortbildningen i helgen. Även här med blandat resultat. Dock inte ett enda prov med underkänt resultat. Det är tretton frågor man ska svara på och 11 är godkänt resultat.
Jag har gått igenom mängder med övningar teoretiskt. Bilden är dock från igår.
Jag har sprungit fem kilometer på löpbandet och efteråt så blev det en rejäl stretch för kroppen. Stretchen ovan gillar jag verkligen då jag får med baksida lår och ryggen.  Det gäller att använda armarna för att sträcka ut ryggen.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Idag har jag…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: