En snöig selfie från nyårsafton. Snön vräkte ner den kvällen men dagen efter hade i stort sett allt regnat bort. Det svänger fort….
Det är andra januari idag och solen skiner. Det känns härligt att vara på rätt sida nyår. Nu går vi mot ljusare tider på riktigt. Jag har tagit en lång sovmorgon, vid halv elva steg jag upp. Igår blev jag hämtad på jobbet och så kom Rickards bror hit. Vi åt snask och tittade på världspremiären av nya Beck-filmen – ”ditt eget blod”. Den var bra men är lite seg i början innan det börjar hända saker.
Idag måste jag plugga. Det har inte blivit särskilt mycket  av den varan nu under jul och nyår. Jag behöver plugga både pilates och fotbollsregler. Snart är det kurs igen, bara en månad kvar och då är det dags för både regelprov och löptest. Som alltid gör tanken på löptest mig riktigt nervös men det ska nog gå bra. Jag är inte i dålig form och promenaderna till och från jobbet gör definitivt skillnad.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Gillar tanken på ljusare tider.. men jag vill verkligen ha lite snö och minusgrader först! Man behöver det. Och framtida fästingar måste dö. Hahaha

  1. avatar

   Jag vill också ha snö. Men jag vill inte ha mörkret. 😊

 2. avatar

  Fin bild på dig och det är så härligt att vi går mot ljusa tider 😀 Kramis

 3. avatar

  Håller med verkligen rätt sida på året nu :D. Brukar gå fort mot sommaren och det ser jag framemot 🙂

 4. avatar

  Tittar in och önskar dig ett alldeles underbart 2018!
  Kram Jenny

 5. avatar

  Hanna gott med sovmorgon eller hur?

 6. avatar

  Härligt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: