2 oktober 2023

Mål för mina sociala medier

Vinden viner utanför fönstret och snön yr. Jag tänkte med det här inlägget berätta mer om mina mål för mina sociala medier.  Jag tycker att min blogg har mindre besökare än vad jag vill att den ska ha. Därför ska jag under 2018 satsa på:
– Skriva ett inlägg om dagen för att få kontinuitet. Men inte skriva bara för att, kvalitet före kvantitet.
– Mer genomtänkta inlägg (tänker inte ta bort mina vardagsinlägg helt såklart)
– Jag vill även skriva mer om pilates. Ha en särskild dag i veckan för en veckans övning.
– Jag vill synas ännu mer i alla mina kanaler.
– Satsa mer på min youtubekanal. Lägga ut fler pilatesvideos och inte bara korta klipp utan mer program.
– Satsa på bättre bilder. Jag har en bra kamera, det jag behöver är att sätta mig in i alla funktioner. Hittils redigerar jag inga bilder men jag skulle vilja lära mig mer om photoshop. Jag har en prenumeration på photoshop CC och det är synd att inte utnyttja den fullt ut. Dock ska det inte se perfekt ut, jag vill inte ha ”magasinkänsla” eller annonskänsla.
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Mål för mina sociala medier

  1. Kul med såna mål. Jag har inga direkta mål med varken blogg eller Instagram. Jag fortsätter mest för att det är kul att skriva.

  2. Vilka jättebra mål 😀 Jag vill också ha fler läsare, men jag är nöjd med både mina bilder och mina texter, haha. Så vi får se vad jag kan ändra på för att fler ska gilla mig ;D

  3. Jag tycker det är jättesvårt att ta bra bilder. Jag/vi har en bra kamera, men jag orkar sällan plocka fram den för att ta bilder till bloggen. Ladda upp, redigera, fixa och trixa. Därför blir det mest suddiga selfien och halvbra bilder med mobilen. (och därför är jag inte proffsbloggare heller 🙂 )

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: