29 november 2023

Pilatesplugg och träning

Igår kväll åkte julgardinerna ner i köket, julvaxduken likaså och jag letade fram ljuslyktan ovan. Den hade jag glömt bort att jag har och det var lite som att ha shppat något nytt. Det bästa tycker jag med att ”shoppa” bland sina egna saker. Det som förr känts lite tråkigt och uttjatat känns nytt och roligt igen. Jag tycker att lyktan gör sig väldigt bra på fönsterbrädan i köket.

Efter nattning av barn satte jag mig ner för att läsa en stund. Övningar var fokus eftersom när jag träffar Linnea nästa gång ska vi göra som en liten miniexamination för att förbereda mig lite mer praktiskt inför examinationen. Se vad som sitter och vad som behöver övas mer på.  Efter en stunds läsande letade jag fram ett pilatesprogram som jag körde igenom innan jag kröp ner i sängen.

Idag är planerna plugga, springa intervaller och så jobbar jag 16-21 ikväll. Just det, det slog mig att jag fortfarande inte berättat om dag 2 på utbildningen i helgen men jag väntar på bilder på mig ”in action” och jag vill gärna använda dem i inlägget. Önskar dig en riktigt härlig dag!

 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Pilatesplugg och träning

  1. Nu river vi både kök och badrum och jisses, vi slängde sååå mycket. Jag gillar att shoppa bland kan egna saker när det är saker jag tycker om, men fattar inte INTE hur jag lyckats skaffa så mycket SKIT!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: