28 mars 2023

Rök gärna men tvinga inte mig att andas in din rök

Idag blev jag så arg när jag kom till resecentrum. Jag blev omgiven av cigarettrök från två håll och när en tredje person tände sin cigarett blängde jag surt på henne. Jag tillhör den skaran som tycker att det borde vara förbjudet att röka på allmän plats som busshållplatser och utanför butiker. Det värsta jag vet är att gå in i en butik och först passera ett rökmoln. Jag förstår inte hur byggare tänker som placerar askkoppar precis utanför entrén… Jag tycker att det är respektlöst att tända sin cigarett utan att gå undan. Alla gör som de vill och vill man röka så fine. Men tvinga inte mig då att utsättas för röken och lukten.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Rök gärna men tvinga inte mig att andas in din rök

  1. Håller HELT med rök och rökare är så jäkla äckligt 🙁 fattar inte hur blåsta folk är i en sån upplyst tid som nu att de röker skiten, fattar de inte att de kommer dö i KOL och cancer Nä fram för en fräsch rökfri värld 🙂 Jag önskar dig ett riktigt Gott nytt år!
    Ett grymt Instagram hem idag på bloggen:)
    Ha en fin ny vecka LOVE Maria

  2. Håller så mycket med dig, jag har astma och svår sådan det är hemskt med rökare då. Står mitt i dörrarna så man får andas in. Huset jag bor i är sedan ett år på mitt initiativ rökfritt. Jag la ut en förfrågan hos grannarna, fick sedan en lapp hit där vi fick skriva under alla som bodde här. Alla gjorde det och nu är det förbjudet att röka här 😀 Så underbart 🙂

  3. Jag håller verkligen med dig! På tunnelbaneperronger finns det ofta ett speciellt område avsett för rökning, men tyvärr är det inte alla som håller sig där…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: