29 november 2023

Vad vill jag uppnå under 2018

Jag har tänkt ett tag att jag ska dela med mig av mina mål för 2018. Det är viktigt för mig att ha mål att sträva efter då det får mig att alltid vilja göra lite mer och lite bättre. Jag vill utvecklas!
Bli certifierad inom BASI Pilates
Det här är mitt viktigaste mål för 2018. Det är nu klart att jag ska göra examinationen i mars. Olivia tycker definitivt att jag kommer klara den. Under förutsättning att jag fortsätter jobba med Linnea vill säga. Det har hänt så mycket sedan jag började träna med henne. Jag har inte samma rörelsemönster och det finns en annan tanke i mitt sätt att röra mig. Det spåret ska jag fortsätta på. 
Leda klasser på gym och även ge privatklasser
Den 28 januari startar jag med en klass i veckan på Hälsofabriken i Åtvidaberg. Målet är att få hålla mer än en klass i veckan. Jag vill även börja ge privatklasser. Skypesessioner vill jag komma igång med. 
– Börja bygga upp en kundkrets….
Så jag inom några år kan starta min pilatesstudio
Springa löptest med godkänt resultat
Om det är något jag avskyr så är det att springa löptest. Inte de långa sträckorna utan sprinten. Jag har sådan ångest för det här testet varje år. Jag springer gärna testet som träning men den pressen under löptestdagen… Avskyr det! I år är testet redan i början på februari och just nu har jag ont i halsen och har inte sprungit en intervall på ett tag. Nervös är bara förnamnet.
– Fortsätta utvecklas på fotbollsplan
Jag vågar inte riktigt sätta som mål att kliva upp en nivå. Förra året blev det pannkaka så jag satsar på att vara stabil där jag är.
– Träningsmål
Fortsätta jobba med min explosivitet och uthållighet. Stärka upp baksida lår och mjuka upp höftböjarna. Bli ännu starkare och snabbare.
Relationer
Jag vill träffa min familj och mina vänner mer. Jag skulle även vilja åka iväg en helg bara jag och Rickard. 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Vad vill jag uppnå under 2018

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: