Vissa saker är bara så självklara men ändå tänker jag inte på det. Som citatet ovan. I lördags sa Olivia det. ”Stay true to yourself”. I det här sammanhanget handlade det om att man aldrig är fullärd och trots att man gjort en saker tusen gånger finns det fortfarande något nytt att lära sig. Ett nytt lager att skala av. Jag har tänkt på det sedan dess. Hur mycket nytt finns det egentligen att lära sig om man är öppen och vill se? Möjligheterna är oändliga. Men det krävs att man inte lutar sig tillbaka och tror att ”nu är jag klar, nu kan jag allt”. För det kan man inte, aldrig någonsin är man fullärd inom ett ämne.
Men hur är man sann mot sig själv och andra? Det är så fina ord men hur lätt är det att leva efter i praktiken? Jag tänker direkt på ödmjukhet, utan ödmjukhet kommer man inte långt. Inte i det långa loppet. Vem vill vara den som inte blir lyssnad på eller tagen på allvar? Ingen såklart. Hur tänker du?
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: