22 september 2023

Ben & Jerrys och busfabriken

Godmorgon! Igår hade vi en mysig eftermiddag/tidig kväll tillsammans med barnen. Vi styrde kosan till busfabriken och i den här värmen är det inte särskilt mycket folk. Några enstaka barn bara. Samuel träffade sin kusin på biobappans sida så de var med varandra en stund. Så här under sommaren har de öppnat upp ut och ställt upp stora hoppborgar. Där stortrivdes barnen. Efter besöket åkte vi till Hakepi och åt kebab. Till efterrätt blev det Ben & Jerrys glass från Karamello. Jag testade honey comb och den var sådär. Tyckte den smakade för mycket ägg.
 
Idag jobbar jag till fyra och träningsplanerna är att springa tuffa intervaller. Löptestet för division fyra-domarna tänkte jag ge mig på. Eller så blir det något annat men det är det som jag är sugen på nu. Vad ska du göra idag?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ben & Jerrys och busfabriken

    1. Det blev ingen träning igår. Orkade verkligen inte efter en extremt stressig dag på jobbet. Får hitta på något idag istället. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: