5 december 2023

Het och aktiv träningsdag

I förmiddags möttes jag och Sofia upp för en långpromenad. Hehe, jag brukar aldrig vara sen men idag kom jag lite för sent. Gav frukost till ödlorna, fixade vätskeersättning och drack aloe vera + c-vitamin. Klev upp sent så någon frukost blev det inte. Det tog jag när jag kom hem istället. Som vanligt så gick vi vår långa runda som är nio kilometer.
Ikväll åkte jag och Rickard till löparbanan för att springa intervaller. Jag var inställd på supertusingar idag igen och så fick det bli. Men det var tungt, dels på grund av värmen men också på grund av långpromenaden tidigare idag. Det ultimata är kanske egentligen att göra tvärtom, springa först och gå sedan men det förutsätter att jag kommer upp på morgonen och inte går och lägger mig efter midnatt. Det är en av fördelarna med att jobbet börjar på måndag, hihi. Jag kommer gå och lägga mig vettigt. Egentligen så gillar jag mer att kliva upp tidigt än att vara uppe sent.
Träningsplanerna för resten av veckan ser ut så här: vila och återhämtning inför Victorialoppet på söndag. Vilan kommer bestå av aktiv vila genom rörlighetsträning och promenader. Den senaste veckan har jag knappt inte tränat någon pilates och jag längtar efter en härlig genomkörare. (Imorgon tänkte jag lägga ut ett nytt inlägg i min kategori do´s and dont´s. Det var länge sedan nu.) Dock så har den här veckan varit tuff med löpningen och avslutas som skrivet med loppet så jag vill inte överbelasta mig.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Het och aktiv träningsdag

    1. Tack! Ja varmt lär det bli. Just nu lovas det 28 grader och strålande sol….. Men jag vet ju om det så det gäller att vätskeladda ordentligt. 🙂

  1. För mig blir det promenader i lugn takt nu för tiden, men annat var det före 2011 då jag fick besvär med hjärtat och pacemaker. Men, jag tycker om att läsa om andra som är alerta, som gör det bästa de kan för att hålla kroppen i trim.
    Jag är en typisk morgonmänniska och vill gärna vandra ut i ottan.
    Ha det fint.

  2. Jag kör i princip alltid de tuffa passen på förmiddagen.Sen blir jag mest seg. Och ska jag köra på kvällen behöver jag en powernap innan annars kan jag lika väl strunta i att köra för kroppen vill inte då. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: