Till det här inlägget har jag fått inspiration från Engla och hennes Semesterblogg-serie.
Om jag fick jobba med vad jag ville, vad skulle jag göra då?
Om jag hade en sjö av pengar att ta ur så hade jag satsat fullt ut på att bygga upp min egen pilatesstudio.Jag är pilatesinstruktör på matta men jag hade gått den kompletterande pilatesutbildningen med alla apparater. Jag hade satsat många timmar i pilatesstudio för att bli så bra som möjligt. Jag hade även rest jorden runt och träffat alla de här personerna som inspirerar mig så mycket på instagram.
Så förlorar du min respekt:
Jag är en lojal person och är inte långsint. Vinner du mitt hjärta så är jag alltid där. Men det finns en sak som gör att tappar respekten helt. Och det är när jag berättar en hemlighet och den sprids vidare. Att sedan inte kunna stå för vad man gjort, då förloras respekten och jag kan bli den mest långsinta person. (Har hänt och jag blir fortfarande arg på den här personen när jag tänker på det, grrrrr och morr).

Mina tre favoritplagg i sommar:

Älskar den här klänningen! Finns HÄR (<<ADLINK)
Min fina blus från Bubbleroom
Min gröna klänning med vita prickar
Bloggar jag läser
Jag läser många bloggar och skulle jag lista alla skulle det bli ett helt eget inlägg. Så känn dig inte bortglömd för att du inte står med här.
Jonna Jinton – för hennes fantastiska bilder och texter.
Underbara Claras – för att hon lever i en riktig idyll på landet som ibland gör mig grön av avund. För att jag älskar hennes krönikor. Minns när Clara började vara på tapeten, hur jag störde mig på henne och hennes blogg men nu har jag läst den regelbundet och hennes blogg är en av de första bloggarna jag kollar in på morgonen.
Englas showroom – hennes blogg var den allra första jag började läsa, hon och Ebba Von Sydow. Hon känns som en vän som jag måste kika in till det första jag gör på morgonen. Sedan 2006 har jag följt henne och hennes liv.
Bloggkommentatorerna – en blogg som var vassare och bättre förr men som jag ändå fortfarande gillar.
Isabella Löwengrip – för att hennes blogg och liv är så totalt olikt mitt. Det är en annan värld.
Sandra Beijer – En ny favorit för mig men hon har bloggat i typ 100 år.
Tre saker jag vill investera i till hösten:
Känns helt galet att skriva om höst med tanke på vädret men here we go
– Skor, promenadskor tänker jag på då.
– Nya underkläder, framförallt BH:s och strumpbyxor

– På villhöver listan står också koftor och kanske någon ny klänning. Inte för att jag behöver just klänningar. Jag har utan att överdriva runt fyrtio st i garderoben.

Svartsjuka
Jag är ingen svartsjuk person. Däremot så har jag erfarenhet av att vara tillsammans med en svartsjuk person. Under den här tiden så hade jag praktik i ett stall, mitt ute på landet. Det gick inga bussar och alternativet var att cykla 9 kilometer. Det var inte alltid som jag orkade det efter att varit en heldag ute i stallet. Då kunde jag få kommentarer som att ”du tycker inte om mig längre” eller ”du vill leva i celibat med dina hästar”. Efter ett tag tog jag beslutet att göra slut. Det fungerar inte att bete sig så i en relation.
Vad gör mig riktigt arg?
Puckon i trafiken, människor som kör som om de är själva på vägen och riskerar andras liv. Fine att de vill riskera sitt eget men när det riskerar att drabba andra, nä då blir jag arg på riktigt.
Jag blir även arg över folk som röker på till exempel resecentrum. Det värsta är när jag blir omgiven av rökare från flera håll så jag inte har någonstans att ta vägen.
Mina ungdomssynder
Ja du, visst har jag gjort hyss som ungdom. När jag var arton så var jag ute på en karaokebar nästan varenda helg med mina kompisar. Jag tog sena nattbussen och sov i huset som låg precis där jag skulle jobba. Trött som jag vet inte vad och på den långa rasten mellan 11 och kvart i två när passet började igen sov jag som en sten.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilken fin och annorlunda lista! Kul och tack för att du delar med dig!

  1. avatar

   Glad att du gillade att läsa min lista!

 2. avatar

  vad rolig lista! gillar verkligen din gröna klänning 🙂

  1. avatar

   Visst är den fin, en av mina favoriter. 🙂

 3. avatar

  Åhh så fina kläder!! ❤️

 4. avatar

  Härligt blogginlägg, fick lära känna dig lite mer!

  1. avatar

   Kul att du gillar mitt inlägg!

 5. avatar

  Vilken bra lista du har hittat och kul läsning om dig 😀 Kramis

  1. avatar

   Jag gillade också att göra listan. 🙂

 6. avatar

  Vilken trevlig läsning! Uppiggande också. Roligt att fundera kring olika saker och att skriva ner tankarna.

 7. avatar

  Jag läser nästan inga bloggar längre. Förr läste jag nog 40 om dagen men min lista på Bloglovin är nästan tom :/

  1. avatar

   Tycker det är svårt att hinna med att läsa alla som jag gillar. 🙂

 8. avatar

  Så härligt inlägg, kul och läsa.. Blir med förbannad på folk i trafiken som kör och riskerar andras liv. Vill du dö , fine bye me, men dra inte in mig i det för jag vill leva ett bra tag till 🙂
  Bra du lämna den relationen, ibland är det svårt och komma ur sånt 🙂

  1. avatar

   Kul att du gillade mitt inlägg!

 9. avatar

  Fint att få veta lite mer om dig. Jag följer också Underbara Claras och Jonna Jinton.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: