5 december 2023

The art of the brick

Idag var våra vänner Stefan och Sandra här med sin lille pöjk. Vi åt grillat och så hade jag gjort en väldigt god rabarberpaj till efterätt. Därefter åkte vi och såg utställningen The art of the brick på Saab arena. Utställningen är gjord av konstnären Nathan Sawaya och består av 80 skulpturer och en miljon legobitar. I slutet av utställningen kan man bygga lite med lego själv. Jag skulle gärna shoppa en legolåda till mig. Bara för att det är så roligt.
Flygeln var den skulptur som jag gillade bäst. Den består av ”bara” 24000 legobitar.
Dinosaurien tog en hel sommar att bygga. Jag förundrades över hur man kan bygga såna här grejer. Var börjar man liksom. Med svansen eller med huvudet, eller kanske ett ben.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “The art of the brick

    1. Det var verkligen häftigt! Ångrar att jag inte hade med systemkameran för då hade jag kunnat fota ännu bättre bilder. 🙂

  1. Åh jag vill verkligen åka dit och titta! Så coolt ju! Men nu är det bestämt att sonen ska åka med sin pappa och titta på det så jag hoppar över det. Vi hittar på någonting annat roligt istället. Men det var roligt att du visade lite bilder därifrån så jag fick se lite.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: