Oj, vilken stressig dag det blev på jobbet igår. Det fattades folk på en avdelning, jag var ensam ordinarie i huset och så jobbade jag med en ny vikarie på en våning som är tung. Det var fullt upp ända till fyra när vi båda slutade. När jag kom hem orkade jag inte så mycket mer än att sitta i soffan. Träningen som jag hade planerat ställdes in, jag kände inte att det hade gett mig så särskilt mycket mer än dåligt självförtroende med tanke på hur trött jag var. Till kvällsmat åt vi tacos och jag testade att ha i vattenmelon i och istället för creme fraiche tog jag lite fil. Det blev faktiskt väldigt gott. 
Idag känner jag mig väldigt trött, det tar ett tag att komma in i rutinerna igen efter semestern. Jag börjar jobba redan klockan två idag och hade tänkt träna något innan. Men jag vet inte, kroppen vill nog egentligen mest bara vila och ta igen sig. Slutar nio ikväll och då ska jag direkt krypa ner i sängen. Så här under semesterperioden är jag bara ledig en dag och sedan på´t igen och jobba. Nä vilket negativt inlägg det här blev. Nästa inlägg ska bli betydligt peppigare.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Måste vara svettigt att jobba utan AC. Själv kan jag ju ligga för ankar under de varmaste timmarna, fast egentligen skulle jag vilja göra mer. Kanske vänjer man sig till slut?

  2. avatar

    Ibland ska man bara vila. Det behövs emellanåt det med. Och det är helt naturligt att man är tröttare i början på jobbet när man kommit tillbaka från semestern.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: