Första juni idag alltså och vilken majmånad det har varit. Sommarvärme varje dag och jag har verkligen njutit av vädret. Njutit av kunna ha shorts och linne. Appropå linne så fick jag linnet på bilden ovan av Rickard tidigare i veckan. Det har redan blivit extremt välanvänt. Jag gillar att det är så löst ocn ledigt. Linnet är även tunt i kvaliteten så det är svalt. Det åker nog på idag med….
Idag jobbar jag men eftersom att jag börjar fyra så känns det nästan lite som en ledig dag. Det behövs storhandla och fyllas på i förråden. Jag vill även köpa jord och en pallkrage så jag kan sätta ut min basilika och även någon annan färsk krydda. Närmast till hands är gräslök. Jag vill äta mycket grönsaker, fräsch och enkel mat som inte är så ”tung”. Igår bjöd en kollega på kladdkaka och jordgubbar eftersom hon snart fyller år. Jag var sugen på kladdkakan men eftersom jag visste hur ont jag skulle få av det stod jag över. Jag vet att hur gott det än är så är det inte värt magvärken. Men jordgubbarna var goda. Årets första svenska jordgubbar, mums! Längtar tills mina jordgubbar är mogna. Det kommer bli mängder i år om de inte hinner ätas upp av fåglarna. Måste täcka över med ett nät.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Jätte fint linne. Man letar febrilt nu efter svala kläder 😉

 2. avatar

  Vilket tjusigt linne och ha en fin dag! 😀 Kramis

  1. avatar
   säger:

   Tack detsamma, kram! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: