7 december 2023

Längs Göta kanal och shopping

Godmorgon! Efter en härlig frukost igår bestående av en blåbärssmoothie och mackor så åkte jag och Rickard till Bergs slussar där vi tog en nästan 6 kilometer lång promenad. Det var så härligt att vara ute och njuta av vädret och omgivningarna.

Här badade jag som tonåring.

Efter promenaden åkte vi in till stan och köpte kläder åt barnen. Det behövdes mycket till alla tre. Barnen har verkligen skjutit iväg under året och både Samuel och Alexander är längre än mig. (Jag är 165 ungefär). Skolavslutningsklänning till Ida är också fixad. Det blev en marinlå spetsklänning och en bolero till. Det kommer bli så fint. Pojkarnas är halvklara. Det behövs några snygga nederdelar bara.
Idag jobbar jag till tre och sedan tar jag helg. Längtar! Den här veckan har jag varit så galet trött och när jag klev upp nu på morgonen kändes det som att jag fortfarande sov. Hoppas att du får en riktigt härlig dag!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Längs Göta kanal och shopping

  1. Skönt att höra att du har haft en sån underbar dag och härligt att få köpa avslutningskläder 😀
    Sv; tack för tipset med bloggaren som har samma problem. Och tusen tack för att låta mig veta hur du kämpar dagligen och starkt gjort utav dig att kämpa vidare. Hoppas att sötsuget försvinner snart för dig 🙂

Lämna ett svar

%d