Nästan varje dag nu den här veckan har jag kunnat plocka jordgubbar från mitt eget land. Igår fick jag ihop största skörden och drömmen är att det ska komma så pass mycket att vi kan äta alldeles egna jordgubbar på midsommar. Jag har även köpta jordgubbar i kylen och jag måste säga att mina egna är mycket godare och sötare. Sen måste jag även säga att det finns inget som slår svenska jordgubbar. De utländska som finns under våren i affärerna är inte alls lika goda.
Min frukost idag: jordgubbar, banan, hemgjord granola, jordgubbssoyghurt och citronkvarg. Det låter kanske som en konstig blandning men det är jättegott. Det blev även fyra skivor av mitt hembakta majsbröd. Jag gjorde en ny laddning igår och testade att ha bara majsmjöl i och lite mer vätsta. Det blev mycket saftigare men problemet är att brödet faller isär istället. Har du några tips på vad kan göra för att undvika att det blir smuligt och dant?
åh mums!
Vad härligt att du odlar jordgubbar och det är så himla gott! 😀 Kramis
Jag skulle vilja odla mer av annat men tiden räcker inte riktigt till allt som jag vill göra.
Vad gott och vad härligt att plocka egenodlade jordgubbar.
Jag älskar det! Det påminner om att jag måste gå ut och kolla om det finns några jordgubbar som är mogna. 🙂
Mums såå gott! Jordgubbar är verkligen Sommar 🙂
så himla mysigt med egenskördade gubbar 😀 I love it!
Åh så gott med jordgubbar 🙂
Åh, så gott! Härligt med egenodlade 🙂
Åh så gott :). Finns inget som är lika gott som handplockade jordgubbar från eget land :). Så naturligt också utan bekämpningsmedel 🙂
Åh, så gott med jordgubbar!! <3
Underbart gott, det är verkligen sommar. 🙂
Åh, jordgubbar! Mums! Det är det bästa med sommaren…