…. Så blir det en härlig tallrik med rotfrukter: rödbetor, palsternacka, potatis, lök, zucchini och morötter. Jag har stekt rotfrukterna och äggen i rapsolja och rödbetorna fick även gosa ihop sig med en klick smör. Till det blev det även två glas mjölk. Kommer säkert ha lite extra ont i magen i morgon men så här efter fotbollsmatchen körde jag på det som var smidigast. Det var riktigt gott och jag ska nu krypa ner i sängen, först borsta tänder och sminka av mig. Sov gott så hörs vi imorgon!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det ser jättegott ut.

 2. avatar
  säger:

  Ser himla gott ut. Jag skippar potatisen och mjölken dock. Men stekta rotfrukter är delikata.

 3. avatar
  säger:

  Det här ser underbart ut! Inte mjölk dock, det får jag inte ner ^^ men maten, kommer gärna på middag :-*

 4. avatar
  säger:

  det är ganska skönt de dagar man inte behöver anpassa maten efter någon annan!

 5. avatar

  Gud så gott! Ser helt magiskt ut :). Älskar sådana rätter :).

 6. avatar
  säger:

  Åh, mums, mums, mums! Jag äter gärna liknande kost och så massor av sallad och protein. Jag älskar wookade och ugnsbakade grönsaker. Brukade ofta göra grekisk Briam förut, vilket är rostade grönsaker med vitlök, olivolja och lite salt. Så gott.
  Kram och ha en underbart fin dag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: