Godmorgon! Det är en trött tjej som sitter här. Tre nätter på rad nu har jag sovit riktigt illa. I natt kan jag inte skylla på att det var för varmt eller att jag hade datorn i sängen. Hoppas på en bättre natt i natt. Men nu till något roligare. Jag hade en dejt med min mamma på eftermiddagen. Mitt pilatespass som var planerad var det inga anmälda på men min mamma ville komma. Så vi hade några timmar av prat och skratt och en timme pilates. Jag körde ganska hårt med henne. Härliga clamshells till exempel, mycket mage och framförallt rygg men hela kroppen fick sig en genomkörare. Min mamma har diskbråck och kotkompression så hon kan inte göra allt men det går att hitta utmanande övningar ändå.
Min mamma, filmstjärnan!
Testade en planka på knogarna.
Avslappnad!
Aktiverade ryggmuskler. Vilken skillnad det blir på hållningen!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Så härligt att vara utomhus!

  1. avatar
   säger:

   Underbart var det! 🙂

 2. avatar

  Så mysig mor och dotter grej, dock lite jobbigt å

 3. avatar
  säger:

  det verkar som en trevlig srtund. Ser ju skitjobbigt ut, men så vackert väder och filmstjärnesällskap 😉

 4. avatar
  säger:

  Så underbart det ser ut, så kul att träna tillsammans och speciellt ute,kram

 5. avatar

  Vad kul att ni körde pilates tillsammans! 😀 Kramis

 6. avatar

  Härligt att träna ute. Det har jag också gjort i dag.

 7. avatar

  Så himla kul att träna med sin mamma ju!! Jag brukar också försöka dra med min mor när jag själv ska hålla olika pass =) Kram fina <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: