Den här bilden som jag ogeneret snott från @slrpilates på instagram beskriver så väl varför jag fortsätter träna pilates, varför jag kan prata om pilates i flera timmar och varför jag aldrig tröttnar. Det är så många människor som berättar om hur deras hälsa verkligen förändrats av pilatesträningen. Jag såg ett klipp på Facebook från en av mina vänner som visade ett inlägg med en parkinsonpatient som tränar pilates. Jag ville verkligen dela klippet men tror det är någon sekretessinställningen som gör att det inte fungerar. Pilates kan såklart inte bota sjukdomen men just det där att röra på sig tror jag på gör skillnad.
Igår hade jag ett pilatespass på gräsmattan vid Linghemskyrkan. Tre kvinnor och min bror kom för att träna med mig. Det var sista timmen jag behövde för att kunna skicka iväg mina papper och sedan få mitt certifikat. Så jag har mailat iväg papperna. Eftersom det är sommar tänker jag att det säkert lär dröja till hösten innan certifikatet dimper ner i lådan. Allt annat än det är en bonus.
Idag har jag gjort sista dagen på Spring to life-challenge via Pilatesanytime. En utmaning som jag lärt mig så mycket av. Klasserna har följt olika teman: andning, grounding (hittar inget bra ord på svenska), expansion och lek bland annat. Det har varit så bra och jag vill göra fler utmaningar. Det är för mig ett bra sätt att komma ett steg längre.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Va kul att du har fixat ditt certifikat nu!! Grattis!
  Jag får nog köpa ett nytt program av dig här framöver (jag har tappat bort det förra), för när du skriver om pilates så låter det så intressant, så jag skulle vilja prova mer.

 2. avatar

  YAAAAY! Heja dig sötaste <33

  1. avatar

   Tack så mycket! 😀

 3. avatar

  Grymt att hitta så passande citat, håller motivationen uppe! 😀

 4. avatar
  säger:

  Så kul!!!

 5. avatar

  Vad intressant och jag måste testa pilates någon gång! 😀 Kramis

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: