7 december 2023

Snart sommarlov

Godmorgon! Idag är det skolavslutning för barnen. Jag tänker tillbaka på mina sommarlovsavslutningar och hur sommarlovet kändes oändligt långt. Jag minns skolavslutningen 1994. Det hade varit varmt hela maj och ända fram till dagen innan skolavslutningen. På kvällen var jag ute med kompisarna och det var isande kalla vindar. Det höll sedan i sig nästan hela den sommaren. Inför dagens avslutnig har jag har råkat lägga in jobb så för första gången på flera år missar jag barnens skolavslutning. Känns väldigt tråkigt men vi kommer fira tillsammans ikväll då det blir ett besök på våran favoritrestaurang.
Klänningen som jag bloggade om för ett tag sedan damp ner i lådan igår. Den är så fin och jag är jättenöjd!
Kvällshimlen var så otroligt vacker igår när jag åkte hem från jobbet. Önskar dig en riktigt härlig dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Snart sommarlov

 1. Skolavslutningar är alltid lite nostalgiska tycker jag. Men fina och somriga ändå 🙂 Jag undrar om det är för att man blir påmind om att tiden går. Fin klänning!
  Jag springer heller inte i skogen själv, men jag ska träna lite på det. Jag kan ju hålla mig nära nån trafikerad väg. *skratt* Annars tar jag bara med mig tjejerna.

 2. 1994… då tänker jag väääldigt mycket FotbollsVM -94 =D… känns så avlägsen nu med 1900-talet men det betyder dess mer för en som föddes på den århundrade<3 Tider går men minnena består! Ha en TREVLIG SOMMAR nu =)

 3. Hej Hanna!
  Jättesöt klänning och oj vad synd att du missade barens skolavslutning. Men flera av våra lärare på skolan missade sina egna barns skolavslutningar och har gjort flera år i rad på grund av att kommunens grundskolor har skolavslutning samma dag. Vad fint att ni kan fira ihop på kvällen.
  Ja, visst kändes sommarloven som hela oändligheter förr när man var liten. Varma var de också…
  Jag önskar dig och din familj en underbar sommar.
  Kram, Anneli

Lämna ett svar

%d