Jag har haft en hemlighet. Eller du som pratat med mig privat vet redan om det här. Men jag har något riktigt spännande på gång i nästa vecka. Det handlar om Pilates, så klart. Det är det enda som kretsar i huvudet nu när jag klarat löptestet. Muskler, övningar och principer snurrar runt i en enda blandning.
På torsdag åker jag till Tyskland och kommer åka till BASI Pilates nordiska högkvarter i München och göra min examination. Fördelen med att åka dit är att jag kan passa på att ta några klasser och göra ett gäng observationstimmar. Det är så spännande och jag och Linnea har verkligen hårdtränat. Vi har nött detaljer och arbetat på en nivå som jag aldrig hade fixat att själv. En del handlar det om styrka men mest är det teknik. En övning som jag känt att jag inte behärskar lossnade idag när Linnea gav mig ett par tips. Det var något så enkelt som att flytta armbågen närmre kroppen och inte göra kroppen så ”stor”.
Jag har inte vågat berätta något tidigare ifall att det skulle strula på något sätt men nu idag fick jag sista bekräftelsen på flygresan hem. Passet fixades tidigare i veckan och det ska hämtas ut på måndag. Alltså det här är så spännande och det pirrar i hela mig! Det har varit en fantastisk resa och det bästa att det inte är slut än.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Åhh vad kul! Lycka till!!! Det kommer du klara galant. 🙂

 2. avatar
  säger:

  Spännande! Lycka till! 🙂

 3. avatar
  säger:

  Men åh vad roligt. Grattis och lycka till. Kram

 4. avatar
  säger:

  Låter jättespännande! Lycka till!

 5. avatar
  säger:

  Så Kul!!! Viel Glück!! Fast det kommer ju att gå så bra!!

 6. avatar
  säger:

  Ååå lycka till & stort grattis!!

 7. avatar

  Åh så roligt för dig :D. Lycka till 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: