27 mars 2023

På svensk mark

Jag sitter på Cityterminalen och väntar på min buss. Vad snabbt dessa dagar gick. I onsdags kändes det som att det var väldigt långt till lördag. Men vips sa det och nu är jag i Sverige. Jag måste ju säga att vädret i Tyskland var betydligt härligare. 12 plusgrader och känslan av vår att jämföra med tre plusgrader och snöslask.
Imorse tog jag tunnelbanan till flygplatsen och checkade in. Münchens flyplats är verkligen gigantisk. Från incheckningen och säkerhetskontrollen var jag tvungen att åka ett snabbtåg. Alltså verkligen snabbtåg, det tog sisådär två minuter. Kanske ännu mindre.
Jag noterade att det stod ett gatenummer på tavlan i incheckningshallen, samma bokstav men inte samma nummer som på biljetten. Jag gick såklart till den som det stod på biljetten och när det var en kvart kvar till flyget skulle gå frågade jag i gaten bredvid var planet skulle gå ifrån. Det var bara att springa. Men jag hann. Det hade inte varit så kul att bli kvar på flygplatsen. Planet som jag skulle med var det enda som gick till Stockholm idag….
På Munchen´s flygplats var säkerheten hög. Poliser överrallt och någon tungt beväpnad. Det är galet hur världen har blivit att det behövs tungt beväpnad polis på flygplatsen. Det är så obehagligt allt som händer och att man egentligen inte kan känna sig riktigt trygg någonstans. Skrämmande utveckling!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “På svensk mark

  1. Åh vad mycket skönare det lät med 12 plusgrader. Jag älskar flygplatser, tänk hur många fantastiska möten och känslor som upplevs just där, det tycker jag är så vackert, men som du säger så är det hemskt att det ska behövas beväpnad säkerhet på så många fler platser idag…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: