Oj vilken mysig dag jag hade igår. Jag var ute och tog en härlig långpromenad med Sofia och när jag kom hem så skaladade jag potatis och la fisk i en gryta. Medan det började småkoka gick jag och hämtade Ida. Hon var på ett strålande humör. Redan på morgonen frågade hon om jag skulle vara hemma idag. Lyckan lyste i hennes ögon över att jag inte hade något planerat. När vi sedan kom ville hon gunga och sprang ut och in och berättade om hur hon kunde hoppa från gungan och andra små gulliga saker som ”mamma jag är så glad att du lärde mig att gunga”. Mitt hjärta smälte en aning där och då. När hon kom in och vi ätit lunch så hade jag och Ida Mamma Mu-marathon. Fem böcker betade vi igenom och det tog sin lilla tid eftersom Ida ville prata och berätta om en massa saker. Mysig stund!
Gårdagens mellanmål. Jag gillar verkligen den här baren (hur böjer man bars?) Den påminner lite om Snickers.
Det är inte ofta det händer men igår fick jag ett sug efter att städa och röja. Efter en racertupplur började jag röja i garderoben. Dammsög ut hyllorna och slängde sådant som är trasigt och missfärgat i tvätten. Varför sparar man på så mycket onödigt, undrar jag.

Dålig mobilbild men kvällsmaten blev kålpudding. Alla barnen älskar det och igår sa Samuel ”det har jag inte tänkt på förut men kålen är verkligen god. Dagens lunch är kirrad. Jag gjorde massor av allt.
Idag tänkte jag att jag skulle fota en bild i timmen och på det sättet berätta om vad jag pysslar med idag. Lycka är att vara ledig en dag till. Idag har jag inga planer alls. Om kroppastollen vill ska jag försöka ta några löpsteg och så känner jag hur mycket jag stelnat till nu när jag inte stretchat på ett tag så det är ett måste att få till. Önskar dig en härlig dag!
 
 

 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Låter ju supermysigt <3

 2. avatar
  säger:

  Vilken härlig dag 🙂

 3. avatar

  Så mysigt med Mamma Mu, tycker jättemycket om de böckerna 🙂

 4. avatar

  Du verkar ha så fina barn. 🙂
  Jag hoppas du får en fin fredag. 🙂
  Kram kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: