Idag har jag varit hos Linnea för en timmes genomgång av övningar. Jag kom dit tidigt så jag passade på att väcka mina stackars ben. Mina hamstrings är helt döda efter onsdagens löptest. Idag kommer träningsvärken vara värst, sen vänder det. 
Idag gick vi igenom övningar på alla nivåer. Skillnaden mellan när jag började träna hos Linnea och nu är som natt och dag. Kroppsmedvetenheten är helt annorlunda och jag har ett helt annat sätt att utföra övningarna på. Jag funderar ofta på var jag hade varit i mitt pilatesutövande om jag inte hade haft någon som petar på mig och talar om vad jag ska ändra på. Jag är verkligen tacksam över att hennes studio finns inom pendlingsavstånd. </div
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: