På kvällens pass var det fyra deltagare. Så konstigt, i takt med att jag blivit bättre på att leda pass så har folket minskat. Nej men skämt åsido. För de som kommer är det bara en fördel med liten grupp och jag hoppas att liten grupp inte är anledning till att inte få fortsätta i höst. Det är ingen som sagt det utan det är bara jag som nojar över det. Deltagarna uppskattar verkligen mina pass och skulle helst se ha pilates fler gånger i veckan. Det är skojigt att höra, det gör mig väldigt glad.
Mina deltagare fick göra clamshells, en övning som inte ser mycket ut för världen men som bränner rejält i rumpan efter bara några få repetitioner. Jag struntade i att planera ett program och kände att någon gång måste jag testa mina vingar ”på riktigt”. Och vet du, vingarna bar. Det var inga problem alls att köra ett oplanerat pass och få ett bra flöde i övningarna. Veckan avslutas på bästa sätt!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Är nog så att folk drar ut istället när det blir vår :). Tror inte det beror på dina pass :). Ser att fler och fler börjar jogga nu igen 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: