30 mars 2023

Till Tyskland

Här sitter jag mitt i natten. Många har kanske inte ens gått och lagt sig men jag har sovit några timmar. Somnade som en stock strax efter åtta och vaknade igen vid halv tolv. Jag försökte såklart att somna om en stund i allafall men det var ingen idé. Jag tar bussen upp till Arlanda tio i två och så går flyget strax efter nio. Jag är så nervös inför precis allt. Senast jag satt i ett flygplan, då var jag sju år och jag åkte med familjen till Sydafrika. Det är snart tjugoåtta år sedan. Tiden går verkligen!

Igår startade en pilatesmattklass på Friskis i Norrköping med Linnea så jag var där för ett pass. Det var skönt att fokusera på att bara röra sig. Att inte känna kravet att allt skulle vara så perfekt som möjligt. Det var en skön paus från allt nötande av detaljer. Inte för att jag har något emot att nöta detaljer men ibland behöver även en pilatestok som jag en paus.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Till Tyskland

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: