INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS
 
Snön töar och det har varit fantastiskt vårväder på dagarna. Jag som var så glad över vintern börjar nu känna vårkänslor och kan knappt vänta tills det är vår på riktigt.
Jag föll pladask för byxorna ovan. Jag tycker de är fantastiskt fina och påminner mig om ett par shorts som i samma stil som jag haft i sisådär tio år. De måste jag verkligen använda i sommar. Gillar du stilen?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Snygga byxor! Sådana skulle jag kunna tänka mig 🙂

  2. avatar

    Åh sådär vill jag gärna gå klädd idag! 😀 Kramis

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: