Jag har skrivit om det här förut men känner att det är aktuellt att ta upp igen. Det är många som är lite ”rädda” för att träna pilates för att de tror att man måste vara väldigt vig. Så är det inte. Pilates är tvärtom perfekt för att öka rörligheten och man jobbar alltid på den nivå man är just nu. De övningar som jag ofta visar kan man säkert bli lite skrämd av. Men, det är avancerade övningar och ingenting som jag ber en person som aldrig tränat pilates att göra. När jag tränar själv börjar jag alltid programmet med basövningar och sedan bygger jag på.

Även om man är väldigt stel så finns det inget som säger att man inte kan bli mjukare. Mellan dessa bilder är det ganska så precis ett år.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Så härligt att få se! 🙂

 2. avatar
  säger:

  Så härligt att få se! 🙂

 3. avatar

  Wow, vad kul att se framsteg så tydligt!!

  1. avatar
   säger:

   Ja, jag är så glad att jag fotar så mycket. Perfekt att ta till när jag tycker att inget händer. 🙂

 4. avatar

  Pilates verkar härligt!

  1. avatar
   säger:

   Ja det är det verkligen. 🙂

 5. avatar

  Kul att se 🙂 Jag har alltid velat testat men aldrig vågat 😛

 6. avatar

  Jag hade verkligen behövt jobba upp min rörlighet 🙂

 7. avatar

  Aha intressant att få veta och bra information! 😀 Kramis

  1. avatar
   säger:

   Kul att du tycker det!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: