Vad mörkt det ser ut, kameran luras. Kanske att jag kunnat ljusa upp bilden men, men. Det där med redigering är inte min starka sida. Jag har verkligen tagit tillvara på solen idag. Jag var hemma vid halv två och sen dess har jag varit ute i trädgården. Jag gick in när det var dags att laga kvällsmat. Den intogs utomhus. Jag önskar mig en altan så att jag kan ha kvar kuddar och så vidare utan att behöva lägga ner dem i lådorna varje kväll. Kunna ha mysiga plädar framme och härliga kuddar. Min önskelista för trädgården är sisådär två kilometer lång. 
Jag har funderat så länge över min rabatt, om jag ska ha en till pion men tankarna börjar gå i banorna om en syrenbuske. Grannarna har en buske och det doftar så gott! Eller så flyttar jag min stäppsalvia som spritt sig till en annan rabatt. Ja du ser, fru velmaja.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  härligt när man får njuta av dessa dagar

 2. avatar

  fundera inte för linge, min mor äter egna tomater hela sommaren från sin pyttelilla balkong. Plantera bärbuskar och fruktträd, smultron, jordgubbar, kryddor..

 3. avatar

  Syrenbuskar är så himla fina!

 4. avatar
  säger:

  ja så fina dagar vi får njuta av nu. Vill man helst inte va inne 🙂

 5. avatar
  säger:

  Jag är inte mkt för redigering, tycker man skall ha bilden som man tar den o dina är fina 🙂 mysigt med trädgård kram å fin kväll

  1. avatar
   säger:

   Ibland önskar jag dock att jag kunde redigera. Hade varit kul att någon gång ibland lägga på lite effekter och så vidare. 🙂 Tack detsamma, kram!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: