Inlägget innehåller affiliatelänkar och är ett samarbete med nedan länkade varumärken.
Godmorgon! Idag har jag vaknat med en ganska dålig känsla i kroppen. Jag känner mig ledsen och lite vissen (inte sjuk). Men det är måndag, ny vecka och jag jobbar med härliga kollegor idag. Jag har även en rolig match ikväll som jag måste tagga till inför. Det ska bli en väldans rolig dag!
Till frukost idag blev det bananpannkakor, smoothie med bland annat mango och så topping i form av nötter. Det är bara så gott och det känns som en bra start på dagen!
Idag föll valet på en vit klänning som jag inte använt på bra länge. Tänkte visa den senare. Jag drömmer även om outfiten nedan. En härlig, blommig topp, en jeanskjol och så kilklackar. Det är nog min favoritmodell på skor, haha.
 
 
Önskar dig en riktigt härlig dag! Det ska jag ha. 🙂
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Hej,
  Heja dig som slutat med socker. Det är roten till allt ont och till många av de inflammationer i kroppen som gör oss gamla och sjuka.
  Kram och ha en fin dag!
  Anneli

 2. avatar
  säger:

  Gud så fin vas!

 3. avatar
  säger:

  gott 🙂

  1. avatar
   säger:

   Det var riktigt gott! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: