I förmiddags var jag iväg till Åtvidaberg för att en timme pilates med M och S. Precis som förra gången när jag var hos M så körde vi passet på hennes altan i värmen. Vet du hur mycket jag njöt av få leda ett pass igen och instruera? Det gör mig så lycklig!
S hade aldrig testat pilates innan så för henne var det en ny erfarenhet. Men hon gillade verkligen träningsformen så det gjorde mig jätteglad.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Tack Hanna! Det var roligt och supernyttigt med Pilates, och perfekt på Marinas altan!
  /Sara

 2. avatar

  tränade lite min axel med fraktur – åkte skridkor med barnbarn ❤️

 3. avatar

  Perfekt start ju 😀 Har aldrig provat pilates dock 😛

  1. avatar
   säger:

   Testa! Du kommer inte ångra dig. 🙂

 4. avatar
  säger:

  Så härligt. 🙂

  1. avatar
   säger:

   Ja superhärligt! 🙂

 5. avatar

  Vilken härlig start på dagen :D. Ligga så där ute i solen 😀

  1. avatar
   säger:

   Det var underbart! Jag längtar efter ett pass igen. Jag har haft match idag och har en imorgon så för mig blir det pilates först på tisdag. Längtar!

 6. avatar
  säger:

  Så härligt ! Ett tag sedan jag gjorde pilates nu, saknar det

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: