5 december 2023

I Valla

Jag och barnen hade så roligt i Valla igår. Kommunen har investerat många sköna kronor för att rusta upp lekplatsen och vilken upprustning de gjort. Det finns hur mycket roligt som helst, gungor, balansstockar och linbana till exempel. Det var inte särskilt svårt att få de två timmarna att gå innan Samuel skulle hämtas på parkour. Jag trodde att det skulle vara mörkt vid nio men det började skymma först runt kvart över nio. Alexander trodde knappt på mig när jag berättade vad klockan var vid halv tio, han tyckte det var för ljust. Det var en riktigt härlig kväll!
Idag är jag ledig och har startat dagen med att röja i sovrummet. Jag är lite av en slarva och använder gärna sängen som garderob….. Men nu så är det ordning igen. Så skönt. Jag sitter och äter min frukostgröt medan jag skriver det här inlägget. Planen för dagen är att döma en fotbollsmatch med Rickard och en annan kille. Ett uppdrag i herrar division fem. Det ska bli kul, ser fram mot det.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “I Valla

  1. Så skönt att få lite ordning hemma 😉
    Ser ut som en rolig lekplats och barnen verkar trivas där 🙂
    Fina bilder<3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: