Hejsan! Sommarvärmen fortsätter och jag sitter här vid köksbordet och laddar för att ge mig ut och springa några kilometer. Jag måste verkligen vänja mig vid att springa när det är varmt. Något som är en utmaning eftersom att jag tyckte det var för varmt att sitta ute i solen på förmiddagsfikat med jobbet. Jag har druckit hela dagen och nu väntar jag på att mina bluetoothhörlurar ska laddas klart..
En skuggig bild under ett vackert träd. Idag har jag min härliga hatt på mig och Ida var så gullig och sa ”mamma, jag tycker din hatt är söt”.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Jättefina bilder på dig!

  2. avatar
    säger:

    Jag sitter oxå ute i solen. Riktig sommarvärme! Men jag ska nog bara "transportspringa" till och från gymmet ikväll. Zumba står på schemat:-)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: