29 november 2023

Med fötterna i rabatten

Är det bara för mig bloggen strular? Jag får uppdatera sidan för att kunna logga in, bilduppladdningen är helt hopplös. Hade egentligen några bilder till som jag vill ha med i inlägget. Det har varit problem för mig några dagar nu och jag börjar tröttna på strulet. Jag vill bara att det ska fungera!
Ser du vad fin och tät min pion är? Jag längtar tills knopparna slår ut. Det kommer bli så fint och idag har jag röjt och grävt i rabatterna. Nu har jag bara jordgubbslandet kvar att rensa och imorgon ska jag köpa tomatplantor till min pallkrage. Jag skulle vilja ha en till pallkrage där jag kan sätta smultronplantor och färska kryddor. Jag har mängder med myror i framförallt en av rabatterna och jag läste att myror inte gillar mynta så funderar på att sätta några plantor i rabatten. Det är värt ett försök.
Undrar vad grannarna tänkte när jag satt med fötterna i rabatten och rensade ogräs… Inte för att det egentligen spelar någon roll. Det var skönt att sträcka ut lite samtidigt som jag rev upp gräs och klippte bort fjolårets blomstänglar.
 När allt var färdigt sjönk jag ner i soffan en stund. Idag har det varit kallare vindar. Det kändes inte när jag jobbade i rabatterna (har du tänkt på hur många gånger jag använt ordet rabatter i det här inlägget?) men desto mer när jag satte mig. Jag har vant mig snabbt vid värmen och njuter. Hoppas att det blir varnt och härligt imorgon när jag har veckans enda lediga dag.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Med fötterna i rabatten

    1. Ja, det är terapi att påta i rabatterna. 🙂 Bloggen verkar fungera bättre idag så det är jag glad över.

  1. Ja igår var det ju jättestrul på blogg.se. Jag lyckades få iväg mitt inlägg men det fick datering från dagen innan. (???). Men till något mycket trevligare. Pioner är bland de finaste blommorna i trädgårdarna. Jag är så glad över att människor har dem i sina trädgårdar. Hoppas få följa dina.

    1. Skönt att höra att jag inte var ensam. Idag verkar det fungera bättre. Jag är otroligt glad över mina pioner och kommer garanterat lägga ut fler bilder. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: