31 mars 2023

Min fredag i bilder

Hej mina vänner! Det är så härligt med helg. Jag har verkligen sett fram mot att få vara ledig. Jag hade en väldigt trevlig dag på jobbet. Mycket prat och skratt och trevligheter. Jag tänkte visa ett gäng bilder från min fredag. En dag dag som innehållit lite alIt möjligt. Imorse kollade jag inte väderappen utan jag gick efter att det var soligt och fint där jag bor. Jag drog på mig en sommarklänning och ballerina skor och det var allt liksom. Inte hade jag en tanke på att kolla om vädret skulle vara fint eller inte. När jag kom ut på stora vägen möttes jag av denna ”härliga” himmel. Det verkliga ovädret brakade dock lös ikväll även om det såg mörkt ut på dagen ett tag.
Fredagsfikat på jobbet idag blev helt veganskt med chiapudding, yogoat och nötter.
Jag tog med en av de boende ut på promenad längs med ån och matade änderna och småfåglarna. Det var en väldans trevlig promenad.
En suddig Hanna. Älskar klänningen från Asos! Nya grannen var ute och påtade i sina trädgårdslådor och vi stod en stund och pratade om allt möjligt. Supertrevlig tjej verkligen!
Jag, Rickard och Marcus åkte iväg för att döma match och ett tag såg det väldigt mörkt ut. Det blev ett riktigt oväder med hagel och åska. Vi sköt upp matchen och väntade ut vädret.
Man ser inte särskilt mycket och ljudnivån var öronbedövande. Vet du hur hagel mot plasttak låter? Det vet jag nu….
En halv timmes försening blev det. Jag är så glad att det blev match till slut. Det var en sådan rolig match som passar mig  bra. Högt tempo och fint spel. Det var en rolig kväll!
Dimman sänkte sig och det var som att åka i en sagovärld hem. På planen ovan dömde jag några av mina första pojkar16-matcher. Nu har kommunen bestämt att det ska byggas bostäder istället. Vilket år vet jag dock inte. Det har varit tal om det i flera år men det händer inget.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Min fredag i bilder

  1. Vilken härligt inlägg och så fina bilder! Hagel det kan verkligen låta och ont gör det att få på sig också 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: