Undrar vad grannfrun tänkte när jag la mig på mage och fotade ett gäng bilder på min mangosorbet…. Den blev så galet god! Utöver det jag skrev i förra inlägget så tog jag även i lite frusen ananas. Jag tycker det blir lättare att mixa om frukten får tina upp lite grann. Avnjuts som den är men jag kan tänka mig lite grädde i och kanske några nötter för det där lilla extra.

Hur härlig är inte färgen?
Vi har suttit och kollat på film tillsammans med barnen. Det blev otecknade Gustav som jag tycker är charmig. Jag är inte ledig i helgen. Imorgon åker jag till Åtvidaberg för pilates med M igen och klockan 14 börjar jag jobbet. Min mamma kommer hit och passar barnen.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Ohh ser gott ut

 2. avatar

  Mums!

  1. avatar
   säger:

   Ja minst sagt! 🙂

 3. avatar

  Mangosorbet låter verkligen gott och ser god ut.

 4. avatar

  Men gud så gott med sorbet! 😀

 5. avatar

  Wow, det ser så läskande ut! Och mango är ju såååå smarrigt!

  1. avatar
   säger:

   Läskande är bara förnamnet! Det var så gott. 🙂

 6. avatar
  säger:

  smarrigt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: