Det här fruktfatet satte jag och Rickard tänderna i ikväll, galiamelon, vattenmelon och ett gäng jordgubbar. Så gott och fräscht och inte heller blir jag så där illamående som jag kan bli av för mycket godis.  Jag vet precis vad jag ska äta till frukost imorgon. En härlig smoothie med massor med färsk frukt i. Jag längtar redan! Senast jag åt godis var på valborgsmässoafton, nästan två veckor sen nu. Igår var jag riktigt sugen på godis men annars har det gått riktigt bra. Jag smakade en yoghurt som jag tidigare gillat och den var alldeles för söt. Jag tycker jag vänjer mig av snabbt med att uppskatta det söta.
Tidigare idag dömde jag en dammatch som gick riktigt bra i värmen. Jag har alltid haft svårt för att döma damer men jag tycker det är riktigt roligt nu för tiden. Lite fuffens hittar de också på och det gillar jag. Har du haft en bra lördag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Bra jobbat! Jag önskar att jag också skulle kunna vara utan sötsaker. Min last är choklad, allt annat godis kan jag klara mig utan.

  1. avatar
   säger:

   Jag har varit godisfri i två veckor nu och jag mår mycket bättre. 🙂

 2. avatar
  säger:

  Det är ju så mycket godare med frukt än med godis ju! 🙂

 3. avatar
  säger:

  Gud vad gott 🙂

 4. avatar

  Heja dig! Ska ta tag i samma :). Frukt är ju så mycket godare än godis också, frukt och bär. Nyttigt är det också 🙂

 5. avatar
  säger:

  Det där fruktfatet såg otroligt gott ut 🙂 Är ju betydligt nyttigare att äta frukt än godis. Själv så är jag en riktig gottegris 🙂

  1. avatar
   säger:

   Jag är också en riktig gottegris. Kan inte sluta när jag börjar. Men jag måste göra vissa förändringar för min stackars mages skull.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: