Godmorgon onsdag! Jag njuter av att ha ytterligare en ledig dag innan jag hoppar på´t igen imorgon. Planerna för dagen är att ge mig ut tillsammans med Rickard och springa ett långpass. Tanken är nittio minuter så Lok-milen är bestämd och därefter ett varv i femman. Det ser jag fram mot. Jag har inte sprungit ett riktigt långpass sedan Kanallöpet förra året som är ett halvmarathon. Ser fram mot att röja i skogen!
I förra veckan beställde jag aloe vera, tre dunkar blev det och det räcker cirka två månader. Jag tar ungefär 0,5 deciliter varje morgon. Designen är omgjord och så är det inte riktigt samma smak. Kul med nytt även om jag föredrog den gamla dunken och smak.
Frukost idag blev en perfekt avokado på glutenfritt knäckebröd och så mangosmoothie till det. Innan vi sticker ut och springer ska jag även ta MSM och c-vitaminbrus. Önskar dig en härlig dag och så hörs vi senare!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Gud så god din frukost ser ut. Åt vid 4:00 i morse så börjar känna mig hungrig. Dagen blir lite märklig när man går upp så där tidigt :).

 2. avatar
  säger:

  åh vad gott de lät och såg ut 🙂

 3. avatar
  säger:

  Så härligt med långpass! 🙂
  Bra kämpat 😉
  Kramar

 4. avatar
  säger:

  hoppas passet går riktigt bra med tanke på att de var längesedan du sprang, men du kommer fixa det galant 🙂

  1. avatar
   säger:

   Passet var tufft men det gick bra. Jag är nöjd. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: