Godmorgon! Idag gjorde jag något som jag inte gjort på väldigt länge. Jag vaknade pigg långt innan klockan ringde, låg i sängen och drog mig. Jag funderade redan igår kväll på om jag skulle ge mig ut och springa innan frukost. När jag såg hur vackert det är ute kunde jag inte stanna kvar i sängen. På med löparkläderna, Avicii i lurarna och så ut i det vackra vädret. Jag hade bra tryck i benen och njöt av fågelkvitter. Ja, jag hörde fåglarna fast musik i lurarna. Åh, vilken härlig start det blev. När jag kom hem så körde jag även ett pass styrka och kondition så dagens träning är avklarad. Hur härligt är inte det! Önskar dig en underbar start på nya veckan.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Verkligen en bra start! Själv har jag svårt för att ha hörlurar när jag tränar ute. Derls av säkerhetsskäl men jag vill verkligen höra naturen!
  Trevlig vecka!

  1. avatar
   säger:

   Jag har lite svårt att springa utan. Behöver den där peppen. 🙂

 2. avatar

  Vad duktig du är. Önskar jag hade en sådan energi på morgnarna, då är jag verkligen död, haha. Skulle också vilja lära mig mer om pilates, det verkar vara en bra träning för en soffpotatis som jag. 😉

  1. avatar
   säger:

   Hehe, jag är morgonpigg. 🙂 Tycker helt klart att du ska testa pilates. Det är en grymt bra träningsform. 🙂

 3. avatar
  säger:

  så härligt med en springtur 😊😊😊

  1. avatar
   säger:

   Det var verkligen härligt. Precis det jag behövde. 🙂

 4. avatar
  säger:

  Vilken härlig start på dagen!

 5. avatar
  säger:

  Åh vilken härlig runda. 🙂

 6. avatar
  säger:

  Så bra sätt att starta dagen på 🙂

 7. avatar

  Guuu vad underbart!! Låter som en FANTASTISK start på dagen! Stor kram <33

 8. avatar
  säger:

  Härligt jobbat! Jag sprang med en grupp igår morse, första gången jag inte sprang själv. Jättekul!

  1. avatar
   säger:

   Önskar att jag hade tid att vara med i löpargrupp. Jag testade ett pass en gång och det var så roligt.

 9. avatar
  säger:

  Vilken trevlig blogg du har. Kul att se andra bloggar från Linköping. För mig blir det mest promenader som träning. Kanske kan du peppa mig till något mer?

 10. avatar
  säger:

  Vilken härlig morgonrunda! 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: