Jag fick så ont i magen så det satt långt inne i att ge mig ut i skogen. Men till slut gav jag mig ut och idag var det segt från redan från första löpsteget. Jag kände direkt att jag inte är riktigt återhämtad efter helgens tre roliga matcher. Efter ett par kilometer valde jag att avbryta och promenera istället. Benen kändes som betong och det fanns inget klipp i steget alls. Men jag är säker på att det inte berodde på värmen då den inte bekom mig alls.
Under promenaden passade jag på att fota den vackra naturen. Det var verkligen helt fantastisk ute och jag njöt även om passet verkligen inte blev som jag tänkt mig.
Jag har en ny plan för veckan: mycket pilates, stretch och raska promenader och satsa på återhämtande träning och inte så mycket styrka och kondition. Följer jag det här så kommer jag ha pigga ben igen lagom till nästa match. Har du tränat något idag?
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Idag har det mest bestått av rättning, bilkörning och mera stillasittande.
  Men imorgon kanske, annars så har jag lite träningsvärk efter gårdagens Zumbapass:-)

  1. avatar
   säger:

   Jag vill testa zumba men med min koordination trasslar jag nog in både armar och ben…

 2. avatar
  säger:

  skönt att komma ut lite i naturen iallafall 🙂 KRAM!

 3. avatar

  Skönt att du kom iväg på en promenad och fina bilder du fotade 😀 Kramis

  1. avatar
   säger:

   Tack så mycket! Kram

 4. avatar

  Det var ju ändå grymt att du tog dig ut! Och att du lyssnade på kroppen och gick när det inte funkade att springa längre.
  Det är underbart ute i naturen så här års!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: