Godmorgon! Jag vaknade klarvaken strax innan sju. Istället för att försöka somna om klev jag upp och har suttit och svarat på era kommentarer. Jag förberedde en chiapudding som jag har soyghurt och melon till. Själva chiapuddingen tycker jag inte är så rolig men ihop med topping blir det gott. Chiafrön är väldigt nyttiga och innehåller både fiber, omega 3, magnesium och kalcium. Det blir en riktig näringsboost så här på morgonen.
Nu börjar grannens paradisäppleträd blomma. Fantastiska blommor och jag är så glad att jag får njuta av detta träd från mitt köksfönster.
Jag har slarvat med stretchingen efter mina tre matcher så kroppen är riktigt stel och dann. Inte trött men stel så det ska bli skönt att träna pilates senare. Jag ska åka till Åtvidaberg på förmiddagen och träna ett pass med en av tjejerna som var med på mina klasser på Hälsofabriken. Det ser jag fram mot.
Innan dess tänkte jag äta färdigt min frukost och sedan gå ut i solen och gräva upp tistlar. Mina pioner växer så det knakar men det gör också tistlarna. Dessa otäckingar som jag hoppas på att snart bli av med.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Nja, chiapudding är ingen hit även om den är nyttig. Då gillar jag kvarg bättre.
  Så härligt med alla blommor, här har björkarna just slagit ut. Men med den här värmen har vi säkert snart några blommor.

  1. avatar
   säger:

   Det håller jag med om. Jag måste alltid äta puddingen med en massa topping. Annars är det inget vidare. 🙂

 2. avatar
  säger:

  Brukar göra gröt med bland annat chiafrön. Så gott 🙂

 3. avatar

  Vad gott det ser ut och ha en fin dag! 😀 Kramis

 4. avatar

  Så vackert det blommor :). Har aldrig testat chiapuddig med soyagurth kanske ska testa det som mellanmål :D. Bra tips 🙂
  Jag äter chiafrön varje dag 🙂

 5. avatar

  Jag har två stora körsbärsträd utanför min balkong och älskar när de blommor 😀

 6. avatar

  Jag har två stora körsbärsträd utanför min balkong och älskar när de blommor 😀

 7. avatar

  Jag har hört så mycket om chai men aldrig själv provat. Måste göra det nån gång. Jag tycker frukost är så tråkigt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: