Hitta domaren. 🙂 Det regnade hela kvällen men det var ett sånt där fint regn som knappt känns.
Igår var jag och dömde fotboll på Linköpings arena. Jag hade två tuffa matcher i pojkar 14 och när jag dömt mina två matcher stannade distansen på 11,6 kilometer. Inte undra på att jag var trött i benen. Om jag kände mig ringrostig förra helgen så var det precis tvärtom igår kväll, jag hade roligt på plan. Jag ska alldeles strax åka iväg för att döma en match i flickor 14. Det ska bli kul! Önskar dig en härlig lördag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Det har jag tänkt på många gånger. Så mycket en fotbollsdomare måste springa under en match. Det gäller att ha bra kondis förstås.

    1. avatar

      Ja det kräver en hel del fysik. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: