Alldeles rödmosig och dann!
Igår frågade jag brorsan om han ville komma hit idag för att springa en runda och sedan träna pilates. Det ville han. Det blev några härliga kilometer (eller först frös jag men sen fick jag upp värmen) och jag kunde bara tänka på hur lycklig jag blir av att träna. Jag försöker föreställa mig hur jag skulle må om jag inte rörde på mig och ärligt talat skulle jag må väldigt dåligt.
När vi kom in från rundan hade posten kommit med mina nya kläder och jag var bara tvungen att testa dem. Klänningarna var så fina och jag älskade verkligen den långärmade tröjan som jag beställt. Du får se dem i ett annat inlägg. 🙂 Efter den lilla klädpausen tränade vi ett pass pilates. Mest basic idag igen. Basic ska inte underskattas! Har du tränat något idag?
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Inte än. Men ev. blir det Zumba ikväll.

  1. avatar

   Härligt med zumba. Det vill jag testa. 🙂

 2. avatar

  Ja tänk om en inte skulle träna?! Skulle inte må lika bra som jag gör idag, endorfinerna jag får av träning är så bra 🙂

 3. avatar

  Härligt 🙂

 4. avatar

  Öh, jag skyller på att jag inte har varit uppe så länge än. Träning blir det nog inte, men promenad.

 5. avatar

  Jag tänkte tvinga mamma att köra lite övningar från Blogilates ikväll, tänkte köra lite armar, rygg och axlar (enda kroppsdelarna jag inte har träningsvärk i haha!) 🙂

  1. avatar

   Blogilates är bra men det var länge sedan som jag körde ett pass därifrån.

 6. avatar

  Åh så härligt! Hoppas du får en fin helg! 🙂

 7. avatar

  Vad kul att du blev nöjd med dina nya kläder 😀 Kramis

  1. avatar

   Ja, det är ju alltid en chansning när man beställer via nätet. 🙂

 8. avatar

  Ikväll blir det löpning!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: