28 mars 2023

Nu äre klippt!

Godmorgon mina vänner! Helgen sprang förbi i 190 men vilken rolig helg det blev. Sprungit lopp och på söndagen var jag, Rickard och Marcus iväg och dömde fotbollscup. Alltså det där med att döma fotboll är färskvara. Vad snabbt man glömmer. Inte konditionsmässigt såklart utan snarare domartänket. Under tiden vi var och dömde så var barnen hos mormor och morfar. När vi dömt färdigt så åkte vi dit och åt kvällsmat tillsammans och jag bad min mamma att klippa håret. Skulle gjort det hos frissan i fredags men avbokade tiden eftersom jag mådde så dåligt. Nu sparade jag 460:- som jag kan göra något roligare för. Men jag funderar på att klippa lite till, någon centimeter alternativt en kort frisyr. Får se om jag vågar.

Vill du veta förresten hur håret blir när man smälter kokosoljan innan den appliceras i håret? Som ovan. Håret kändes som att det badat i extremt mycket hårsprej och stod nästan rakt ut. Tricket för att tvätta ur oljan utan att håret blir fett är att schamponera håret först innan man börjar skölja med vatten. Håret blir mjukt och fint men hjälpte inte mot min torra hårbotten. Får kanske göra det några gånger till innan jag kan dra några slutsatser av att det inte fungerar.
Mina planer för dagen är att träna, jag ska till Mjölby för ett spännande möte och så jobbar jag ikväll. Men bara fem timmar. Vad ska du göra idag?
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Nu äre klippt!

  1. Tack för tipset om kokosolja i håret, brukade göra det förut men har konstigt nog glömt det. Ska genast göra det så att det får dra in i hårbottnen innan jag ska tvätta håret ikväll 🙂

  2. Här är det ett år sedan jag sist klippte mig, ska boka tid i veckan för en toppning iaf… För det blir ju så mycket fräschare! 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: