Idag är det exakt sju år sedan som Ida var beräknad att födas. Nionde november 2011 var en dag som jag hade gått och väntat på i flera månader. Jag var inte inställd på att gå över tiden eftersom jag inte gjort det med något av barnen. Med Samuel satte förlossningen igång som beräknad och Alexander ville ut fyra dagar tidigare istället. Men inte Ida, hon har aldrig gjort som alla andra tycker utan hon vill göra saker på sitt sätt. Vilket ledde till att det dröjde ytterligare tio dagar innan hon bestämde sig för att nu är det dags att träffa mamma, pappa och bröderna.
Min stora badboll till mage. Här hade förlossningen startat och vi passade på att ta en sista bild på bebisbollen.
Det blev en förlossning som startade med att vattnet gick a la Hollywoodfilm. Här (<<LÄNK) kan du läsa om den om du vill. Minns så väl väntan och längtan. Hur varje dag kändes som hela graviditeten och att tiden sniglade sig fram. Så här i efterhand kan jag tycka att det var bra att hon stannade kvar i magen och tjockade på sig lite. Hon hade varit riktigt liten annars. Trots tio dagar extra i magen var hon bara 48 cm lång och vägde 3810 gram. Ingen stor bebis direkt.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Rejäl boll! Men 3,8 kg och 48 cm långt är väl inte direkt litet? :-O

  1. avatar

   Jo det tycker jag för att ha gått över tiden tio dagar. Annars nej. 🙂

 2. avatar

  Vilka sötisar! Tiden springer verkligen iväg, kan tänka mig att det går ännu snabbare när man har barn 🙂

 3. avatar

  Herreguud så fort tiden går!! <3

 4. avatar

  Är det inte ganska lagom med 3 800 gram? Slinker kanske lättare ut i alla fall. Fina bilder.

 5. avatar

  Kul att få läsa! Visste inte att du hade barn 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: