5 december 2023

Tillbakablickar

 
Imorse blev jag väckt vid kvart över fyra av att ett av barnen stökade i köket. Efter det kunde jag inte somna om och har alltså varit vaken sedan dess och dessutom jobbat till fyra. Borde vara helt slut men ligger här i sängen och skriver det här inlägget.
Kan inte fatta att det är första november idag. Var har tiden sprungit iväg egentligen? Tycker det var nyss som det var sommar och varmt och det kändes långt fram till november. Men nu är vi alltså här. Månaden då både jag och Ida fyller år. Det var nära att jag och den lilla tösabiten fick dela födelsedag.
Ska vi ta en tillbakablick? November genom åren som gått. Såklart vi ska! Jag börjar med 2017.
I november 2017 jobbade jag stenhårt med min MTTC (mat teacher training course) både praktiskt och teoretiskt. Jag gjorde modul 3 och 4 och jobbade en hel del med Linnea i studion. Tänker ofta tillbaka på den här tiden och längtar till jag får börja nästa kurs.
Jag skrev ett inlägg om att följa sina drömmar och delade också en video som jag tycker är alldeles fantastisk!
Jag hade provapåpass på Hälsofabriken och skrev ett inlägg om känslan av att få ha en stor grupp framför sig och leda en klass.
November 2016
Jag hade ett pass på gymmet där en före detta kollega och vän jobbade. Passet filmades även för att skickas in till läraren som jag hade i den första pilatesutbildningen som jag gick. Otroligt läskigt men det gick bra.
Jag hade också en härlig spakväll tillsammans med Carro och vännen som jag skrev om ovan. Jag saknar verkligen båda tjejerna. Det var länge sedan som vi sågs.
Jag gjorde ett försök att bli kompis med bollen. Hur gick det då? Nja! Jag är fortfarande inte bundis med den där bollen. Men tror det vore bra för mig att börja jobba mer med den.
Den här bilden får vara med bara för att jag gillar den och glömt bort den. Kanske blir ny profilbild på Facebook.
November 2015
Jag bloggade om mina julfavoriter och la upp den här bilden på barnen. Från 2014. Undrar om barnen ställer upp på en julbild framför granen i år igen…
Jag och barnen dansade lätt bort flera timma framför Just dance. Jag med min koordination dansar heller än bra. Men kul hade vi!
Vi delade upp oss i par och så turades vi om att laga mat en gång i veckan. Jag och Alex lagade nudlar och kyckling. Det här skulle jag vilja börja med igen!
November 2014
Vi övade inför vår sångturné. Mitt, Rickards och mammas dåvarande jobb skulle besökas och så sjöng vi julsånger för de boende under december. Det var så mysigt!
Jag läste Fenomen i palliativ vård, En kurs på forskningsnivå och jag valde att skriva om fenomenet närhet. Det var verkligen intressant men jag höll på att bli utbränd på kuppen. Efter flera månaders slit fick jag godkänt i kursen.
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tillbakablickar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: