– Varför sänker man hastigheten till långt under tillåten hastighet så fort man möter en hastighetskamera?
– Tänk att det ska vara så svårt att erkänna att man faktiskt gjort/har fel. Lite empati och ödmjukhet hade verkligen inte skadat…
– Jag var hos läkaren i veckan och hon hade sin teori om min mage. Så jag har fått testa en ny medicin. Dock så hjälper det inte mot mitt grundproblem att min mage verkar allmänt överkänslig. Har det inte blivit bättre inom ett halvår så skulle jag söka igen. Fortsätter det som det känns nu kan jag garantera att jag inte kommer vänta ett halvår. Gör säkert ännu ondare idag eftersom att jag föll för frestelsen att äta rostade mackor på jobbet. Dumt, dumt, dumt och inte värt det. Aldrig mer vitt mjöl för mig!
– Jag testade ett nytt upplägg på mitt pilatespass igår. Vi var tre deltagare + jag. Mycket stretch blev det och många övningar för ryggen, flexion och extension och styrka. Mina tre deltagare var jättenöjda så det var kul.
Hur gick det då med mina uppsatta mål för september?
Jo, det blev både mer pilates och mer sömn än i augusti. Bloggen har uppdaterats lite mer och likaså är jag aktivare på instagram. Min måste-match i september blev inte riktigt som jag tänkt mig men chans i regionen får jag. Så det ser jag verkligen fram mot!
Jag lyckades så där med att inte låta andra ”sno” energi från mig. Jag är så arg på en person i min närhet. Jag vill säga några välvalda ord men jag vet att det inte kommer hjälpa. Vissa människor går det bara inte att prata med. De kommer aldrig erkänna att de gjort något dumt.
Mina mål för oktober
– Komma igång med träningschemat som Rickard gjort åt mig. Fyra pass i veckan med fokus på explosivitet, maxstyrka och uthållighet är planen.
– Fortsätta med pilates och mycket mjukgörande träning för kroppen. ¨
– Jag ska springa två lopp: Höstfemman i Norrköping och Å-stadsloppet i Örebro.
– Dela med mig av mer pilatesinlägg både här och på instagram. Dock så har barnen alltid dragit in en massa grejer i vardagsrummet så jag måste alltid börja med att städa innan jag kan filma. Det tar bort det roliga en aning….
Bilderna är från oktober förra året. 
 
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ja kanske… Fast jag är tveksam… Glutamin är en jätteviktig aminosyra för tarmens slemhinnor. Kan kanske hjälpa. Det går att bli bra! Ge inte upp!

 2. avatar

  Jag uppskattar verkligen dina träningsfilmer. Man kan alltid lära sig något av dem även om man inte tränar särskilt mycket.

  1. avatar

   Tack snälla för din fina kommentar!

 3. avatar

  Jobbigt med magen. Den är ju så oerhört viktig för vårt välbefinnande!
  Hoppas medicinen hjälper och att den inte bara är en symtomdämpare… Antar du provat ändra på kosten och testa vad som funkar/inte funkar? Bitterörter kan kanske vara värt att prova? Och probiotika.

  1. avatar

   Jo, jag har testat att utesluta men just nu hjälper inte ens det. Eller så utesluter jag fel saker. Jag vet inte, behöver kanske gå till en dietist framöver för att få rätt hjälp.

 4. avatar

  Super med mål! 🙂

  1. avatar

   Jag tycker att det är viktigt med mål. 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: