28 mars 2023

En impuls

Jag satt i godan ro och byggde med lego efter att ha städat i Idas rum. Fick världens ryck efter jobbet och började röja så det är så fint i hennes rum nu. Iallafall så satt jag och försökte tagga till inför träning. Rickard tyckte att vid fyra var väl en bra idé. Jag hittade dock på en massa ursäkter i huvudet. Typ ”vid fyra är min absolut sämsta tid att springa…” Men så fick jag mess från Sofia som ville ha sällskap på sina intervaller då hennes sällskap bangade ur. Genast blev jag pepp. Har saknat våra morgonintervaller. Rickard hängde också med och så mötte vi upp henne i stan och värmde upp till platsen för våra intervaller. Sofia skulle springa
3km+2km+1km i 4,10min/km. 😱 Det är inget tempo för mig att springa i. Alltså inte min nivå, särskilt inte så långt. Så jag körde tusingar i mer behagliga 5,06tempo. För min del blev det tre tusingar och så mötte jag upp Sofia och Rickard som sprang i hennes tempo för att få lite bättre träning. Det blev ett riktigt bra pass!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En impuls

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: