30 mars 2023

En skoldag

Vad mysigt det var att vara med i skolan. Jag hängde med upp till skogen där det blev en liten fruktstund och så fick barnen lära sig lite om olika träd och kottar. Sedan delades barnen in i par och så skulle de leta efter olika saker som stod uppskrivna på ett papper. 
När vi kom tillbaka till skolan var det dags för lunch och Ida åt potatisbullar och jag åt några jättegoda grönsaksbiffar ihop med ris.
Därefter var det dags för rast och jag och Ida hängde knäveck. En av de andra eleverna ville vara med och så kom det andra barn som också ville vara med. Kul! Efter lite lek vid stängerna så började vi hoppa hopprep och likaså där ville också fler barn vara med.
Vi hade utvecklingssamtal också och efter det var det dags att gå hem för dagen. När jag kom var jag så trött att jag satte mig i soffan och sov en stund. Välbehövligt!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En skoldag

  1. vilket supermys! ibland blir jag avis på mina kids (som går i förskolan) på att de är ute och upptäcker så mycket i skogen 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: